Lördag 31/5

Idag vaknade jag i pappas säng typ klockan halv 6. Pappa hade glömt att dra ner gardinerna. Så självklart blev jag irriterad och fick huvudvärk. Jag la kudden på huvet för att det inte skulle vara så ljust men det blev för jobboigt så jag gickk in i mitt rum istället med typ den värsta dunkande huvudvärken jag någonsin haft :( Sen så blev jag ledsen eftersom att pappa och min brorsa hade ätit upp alla jordgubbar som jag hade köpt igår och jag som faktiskt hade tänkt att ge dom till mormor som skulle ha en 70-årsfest idag. Men så hade ju jag ingenting att ge då :(  Klockan halv 1 åkte vi till mormor. Där var vi och firade typ resten av dan och här kommer lite bilder som jag har tagit där
image73
Mmm.... smaskigt
image74

image75
70-åring
image76
:)
image77
FlowerPower
image78
:P
image81
Sockerberoende Brorsan
image80
:D

Sen glömde jag att ringa Susanna men jag får skriva det här på bloggen i stället.
Grattis Susanna!!

Hej Svejs

SKRIV KOMMENTARER!!

Fredag 30/5

Idag har gått jag till skolan som vanligt fast jag hade med mig en present. Det var Susanna som skulle fylla år i morgon. Jag gav henne en nessesär som hon verkade bli ganska glad över faktiskt :) Vi hade svenska, spanska, matte och NO. När vi slutade gick jag Heddo, Sanna och Bessan till Vivo, eftersom att det var engströms-dagen. Jag köpte skit mycket godis. Sen kom Ebba och hon köpte oxå skit mycket godis. När vi var klara gick vi hem till mig. Då käkade vi vårat godis och spelade lite spel. Efter typ 2 timmars godisätande åkte vi tillbaka till Vivo och den här gången köpte jag lite jordgubbar. Sen åkte Ebba hem och jag följde med en liten bit. När jag kom hem sen igen åt jag lite tacos innan jag gick på en liten filmkväll. Filmen var HEMSK. Men den var ändå väldigt bra.
Ha´re fint//
Anna
SKRIV KOMMENTARER!!

Torsdag 29/5

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Det var nog inget speciellt som hände där. Men sen gick jag och Bessan in på Ica. Men innan vi gick in hittade Bessan en tia som satt fast. Vi höll säkert på i en kvart med att få ut den där och så gav vi upp till slut :( Men när vi hade vart inne på Ica gick vi hem till Bessan och badade med vattenslangen. Sen hade vi som en liten pickninck med det som vi hade köpt. Jag skulle egentligen följt med på Bessans uppvisning men jag kände att jag behövde göra massa läxor och sen kommer pappa hem idag oxå ;)
Puss o Kram//
Anna

SKRIV KOMMENTARER!!

Onsdag 28/5

Idag har det varit en rätt vanlig dag. Vi slutade halv 4 som vanligt och det har faktiskt inte hänt något speciellt. Eller, Jo! Jag och Hedvig har kommit på att man klöverkiosksgubben kan sälja cigaretter till mig och Hedvig för bara 6 eller 7 kronor. Det är faktiskt lite läskigt. Men det måsta ju bara betyda att jag och Hedvig ser större ut än vad vi egentligen är. Men i alla fall har jag bestämt att jag ska köpa en akolavslutningsklänning snart :) Om det är några som har något tips så skicka det till mig då... Jag har ju faktiskt bara 12 dagar på mig.
Ha´re bra//
Anna

SKRIV KOMMENTARER!!

Tisdag 27/5

Idag har sexorna haft friluftsdag. Det var faktiskt ganska kul. Det gick väl rätt så bra för våran klass, men vi vann inte. Sanna, Bessan och Hedvig lärde mig vattenleken som är jätte kul. Man tar lite vatten i munnen och sen ser man vem som skrattar så mycket och är tvungen att spotta ut det där vattnet. Då har man förlorat ;) När klockan var ungefär 1, så fick alla gå hem. Ellen åkte hem till mig och vi spelade massa gamla data spel. Det var jätte kul :D Sen tog vi några bilder. Dom blev kanska fula på mig så att det är faktiskt inte värt att lägga uppp dom :P
Ha´re bra//
Anna
SKRIV KOMMENTARER!!

Måndag 26/5

Idag har jag vaknat som vanligt och gått till skolan. Först hade vi IT, livskunskap, NO och matte. Sen slutade vi :) Så sen gick jag och Sanna hem. Vi hämtade min brorsa och sen visade jag Sanna det uppbrända huset. Efter det gick vi hem till mig och bakade lite chokladkaka med glasyr. SMASKIGT! Men nu har Sanna gått och jag tittar på Sverige - Slovenien. Snacka om en tråkig match. Så snart ska jag göra iordning för imorgon och sen städa mitt rum. Och eftersom att pappa är borta så ska jag försöka lura till mig så att jag kan sova i deras säng inatt :P
Ha´re bra//
Anna
SEN ÄR DET FAKTISKT SÅ ATT JAG HÅLLER MED HEDVIG OM ATT DET INTE ÄR SÅ MÅNGA SOM GER KOMMENTARER. OCH SEN SÅ VILL JAG BARA PÅPEKA ATT NU NÄR JAG ÄNTLIGEN SKRIVER NÅGGOT NYTT VARJE DAG SÅ ÄR DET INGEN SOM SÄGER ATT DET ÄR BRA :(
SKRIV KOMMENTARER NU!!

Söndag 25/5

Idag vaknade jag av att pappa sa till mig: Kom nu, så går vi och grattar mamma (eftersom att det var morsdag). Efter 10 minuter gick jag upp. Mamma fick en bok om katter. Efter ett tag hörde vi en brandkår. Vi tittade ut och där kom en två brandkårer. Då sa pappa att det säkert var en katt som satt uppe i ett träd. Men sen så kom det en polis efteråt och då var det ju en brand som igång. Sen kom det lite fler polisbilar och brandkårar. Ellen ringde och frågade ifall vi kunde göra något idag och jag tog min cykel och cyklade bort till henne. Vi tog några bilder och sen gick  vi ner för att se vad det var som hade hänt. Det var en brand. Det rykte mycket och vi tog massa kort (som jag tyvärr inte har laddat upp på datorn än). Sen gick vi hem och åt lite mat och sen studsade vi. Då råkade jag ta i lite för hårt och Ellen gjorde illa sig i knät :( Men sen så gick jag hem till Ellen igen och jag hämtade min cykel. När jag kom hem så var min granne Caroline där och vi bestämde oss för att åka ner till huset och sen ner till hamnen för att ta en liten glass. Och så var vi hemma igen och blev lite rastlösa.
Ha´re bra//
Anna

Lördag 24/5

När jag vaknade så låg jag golvet för att allt luft i madrassen hade åkt ut(om ni undrar varför jag ligger på en madrass så kan ni läsa inlägget "fredag" först.) Men efter ett tag så gick jag och emelie ner till köket och  lite frukost. Sen gosade vi lite med katten igen. Efter det åkte vi till pour toi och provade kläder. Sen cyklade vi hem till Emelie och byte lite kläder och tog med lite fika för att vi åkte sedan till olovslundsparken och hade det jätte mysigt. Vi körde apelsinleken och hade jätte kul. Sen åkte jag hem till mig och Emelie åkte till Bessan och Hedvig. Jag kunde inte följa med för att Ellen och hennes familj skulle komma :D Klockan 9 började vi titta på eurovision song contest. Ha det bra
// Anna

Fredag 23/5

Idag (igår) har jag först vart i skolan och efter det skulle jag åka hem med emelie. Redan från början började jag och emelie skratta ihjäl oss som vanligt. Jag tror att det var för att vi åt lite Lakrisal... S(us)anna som följde med på spårvagnen tyckte vi var helknäppa (vilket vi var) Men sen skulle vi ringa min gympalärare för att emelie vill oxå börja. Men där var det ingen som svarade så att vi åt lite mellis och sedan kelade vi med min lilla katt... Sen blev klockan mycket och vi åkte till coop forum. Fast innan vi skilade in dit, så gick vi in på systembolaget ;) Men eftersom att man var tvungen att visa sitt leg så blev det en alkoholfri jordgubbsdrink :D Sen gick vi in till copp forum där jag körde runt emelie i en kundvagn. Vi köpte lite godis, cider och ett par skor (jag hade inte köpt dom ifall dom inte hade varit så billiga). Sen var vi klara och vi bestämde att Emelie skulle sova över hos mig :D Så när vi kom hem tittade vi lite på Kill Bill 2 och tog massa bilder på min katt. Sen gick vi och la oss...
image71
Här är min lilla katt, Siri, när den sover.
image72
In your dreams, baby




:P

Jag vet att jag inte brukar skriva så mycket nytt på bloggen. Men jag lägger faktiskt ut bilder som jag tycker att läsarna ska kunna nöja sig med ungfär 1 gång i veckan. Men jag kan ju göra så att jag skriver massa istället och lägger bara  upp en bild. Skriv i kommentarer hur ni tycket att jag ska göra!!
Puss o Kram
// Anna

GÖTEBORG!!

Att vara i Göteborg var jätte kul. Vi körde/kollade matcher, gick på Liseberg, åkte spårvagn och jag tog massor med bilder!!! Gud vad jag längtar till nästa Göteborg men innan dess kommer ju skolavslutningen, min födelsedag, ABC, julafton och nyårsafton. Aja här nedanför kommer några bilder som jag har tagit när jag var i Göteborg!!!
image34
Louise läser en skvaller tidning på tåget
image35
Olivia, Lydia, Amanda och Ullis  :D
image36
Emma (Jessika) Paula och Tova
image37
Tova och Jessika. Jessikas tatuering tog en liten stund att få bort...
image38
Louise lyssnar på HÅRDrock. Om ni tittar ut genom fönstret så kan ni se att tåget står stilla. Det var bara för att vi hade kört på en älg och var tvugna att vänta i 1½ timme på att några skulle laga loket. Sen när vi var framme såg man blod och hår på loket. BLÄÄ!
image39
Paula och Louise skriver på ett HEMLIGT språk
image40
Det var MASSOR med killar som kom till mitt och Louise lilla bås :P
image41
Så var vi äntligen framme vid hallen och vi skulle spela match.
image42
Först värmde vi upp...
image43
Sen stretchade (vet ej hur det stavas) vi lite granna :)
image44
Jessika spelar lite försvar. Lasse sa att vi var jätte duktiga på det.
image45
Emma får foul. Hon brukar alltid lura till sig det med att skrika lite :)
image46 
Sen var vi tvugna att vänta lite innan nästa match kom.
image47
Medans tog vi lite modellbilder  men en påsklilja som jag hittade på marken.image48
Blomman ser lite vissen ut, precis som jag.
image49
Vi åkte jätte mycket spårvagn. Från ena till andra halvan av stan.
image50
Sveriges största fotbollsarena. Ullevi!
image51
Sen tog det några dagar innan jag tog några bilder. Så här har vi bilder när F-"nånting" spelar final mot Luleå (tror jag att det var)
image52
Matchen var jätte spännande!!!
image54
Men Alvik vann tillslut med 1 poäng :D
image55
Vi gick på Liseberg Två gånger under den helgen :P
image56
Jag längtar så himla mycket tillbaka!!!
image57
Jag vet att den här bilden inte har någonting med Göteborg att göra, men jag vill bara säga att det här är den bästa bilden jag någonsin har tagit!!
image58
Sen skulle vi vandra hemåt igen mot en annan final. Det var flickor 96 och pojkar 95 som oxå skulle spela final.
image59
Jag och Louise gick med Tova och Olivia till den hallen.image60
Det blev mycket skratt på vägen dit
image61
så vi tappade bort dom andra :S
image62
Vi åt jätte mycket klubbor när vi var på Liseberg och på matcherna.
image63
Sen var vi och tittade på P-95
image64

image65
Sen var matcherna slut och vi var tvugna att åka hem.
image66
Alla lämnade Göteborg med ett leende på läpparna i alla fall.
image67
Och självklart var det ju en hemresa att se fram emot oxå.
image68
Och på den resan var det massa killar som kom och besökte mig och Louise vid vårat lilla bås.
image69 
Men så var vi hemma i Stockholm igen och Göteborgsresan var slut.


RSS 2.0