:D

Hej alla bajskorvar,

Nu är jag

som typ alla mina andra kompisar redan har blivit.  Men, bättre sent än aldrig  :)


Turkiet

Hej alla svennar. Jag har varit i Istanbul i helgen och haft det skönt.

I Torsdags:
Checkade vi in på hotellet och vi hade en King Suit. Rättare sagt ett stort rum.

Så det första jag gjorde var att lägga mig på sängen som var gigantisk :)

Här har vi utsikten från vårat rum :)

Sen var vi i affärer och shoppade lite.

I Fredags
Åt vi en JÄTTEstor frukost och sen gick vi och shoppade lite till.

När vi kom tillbaka till hotellrummet så kom pappa.

Han hade åkt ner hit till turkiet i förväg och nu åkte vi till det stället där vi bodde på förut. Mycket hade förändrats men min gamla killkompis Arkut bodde kvar i alla fall :)

Och poolen fanns oxå kvar som tur var

Och lekplatsen med. Den hade blivit lite för liten oxå :)

Lite senare på kvällen var vi ute på en båt med pappas gamla chef. Det var jätte mysigt.

Vi åkte förbi en stor krigsborg oxå
Sen fick vi gå ner i båten och se på Turkiet - Kroatien (tror jag att det var)
Och eftersom att Turkiet vann kunde man typ inte somna för att alla höll på och skrek utanför hela tiden.

I Lördags
Åkte vi iväg till andra sidan och shoppade.

Sen såg jag världens sötaste flicka på stan så att jag var bara tvungen att ta en bild. Ni får tycka att jag är värsta peddo men jag var bara tvungen.

Kan man bli sötare??

Senare på kvällen gick vi ut och åt. På bordet fanns det en blomma som jag var tvungen att fota. FLOWERPOWER!! Sen vill jag bara skriva att den där drinken i bakrunden var så himla good :P

I Söndags
Så gick jag och mamma en morgonpromenad och sen var vi tvugna att packa och åka till flygplatsen.


Kan du lista ut hur jag har tagit den här bilden??


Ha det skönt
//Anna



18 Juni

Idag har jag vart på Basket och sommarskoj. Där var vi från klockan 9 till 3 och när jag cyklade hem så mötte jag mina knasiga kompisar. Då sa dom att dom behövde lite socker och margarin för att de skulle baka. Så jag åkte hem och hämtade det. Men egentligen skulle jag ha följt med mamma och mina 2 brorsor hem till mormor och morfar. Men jag ville hellre hjälpa mina knasiga kompisar. Så när vi hade ätit lite kladdkaka men "grädde" så hade jag och Emelie lite gräddkrig. Sen spelade vi lite Sing Star. Men jag var tvungen att gå hem och packa efter en stund. Det är ju nämligen så att jag ska til Turki och spana in massa coola turkar. Så när jag kommer tillbaka ska jag visa massa foton. Men nu ska jag titta på Sverige - Ryssland. Jag hoppas att Sverige vinner.

PUSS & KRAM
//Anna


Lördag

Idag har jag vart på tennis från klockan 10-12. Sen åkte jag, Ellen och Paula hem till mig och gjorde lite lunch. Efter det satte vi oss framför TV:n och tittade på en basket-film som hette Coach Carter. Sen gick Paula och Ellen hem och jag satte mig framför datorn och nu sitter jag och tittar på Sverige-Spanien. Just nu leder Spanien med 1-0 men jag men hoppas Sverige vinner!!
Ha det braa
//Anna





HAHA!!


Heja Heja Heja Heja


Torsdag

Det började med att jag, Ellen, Paula och Emelie spelade tennis på smedslätten. Efter det gick vi till solvik och tänkte bada men egentligen ville ingen göra det så vi satt på bryggan och pratade istället. När vi sedan skulle gå hem så sa jag till Emelie: Vi går och pantar alla ölburkar som ligger här, det låg över 60 burkar där som vi samlade in i påsar. Sen åkte vi till ICA och pantade dom. Så köpte vi en glass  : )    Sen åkte jag hem och då såg jag att Bessan hade ringt och så sa Bessan att hon var hos Heddo så jag traskade dit. När jag var där så såg jag att Bessan och Heddo planerade en liten grillfest (Eller fest och fest) det var mer att vi bara grillade hemma hos Bessan med några andra. Sen så upptäckte jag, Heddo och Bessan en annan sak när vi var hemma hos Heddo. Vi hade samma "sjukdom" allihopa. Jag skriver sjukdom för att de andra inte ska misstänka något.

Ha det bättre
//Anna

Skolavslutningskvällen

Här kommer de bilder jag tog på kvällen den 10 Juni


Söta söta Emelie <3

Wille och Noak

Bessan tänkte bada, men det blev aldrig av.

Åh... asså Heddo du blev så snygg på den här bilden så det är inte klokt...

Ellen och Gustav kramas lite <3

Sanna och Bessan snodde en kundvagn. AJJABAJJA!!

Haha. Nu ska Eirik, Noak och Ellen visa sitt cirkusnummer...

Ser inte Stella och Ellen lite intresserade av Gustav??

Sen kom det typ en pappa som höll på att prata om nån himla världssurfare som kom här ifrån :S

HAHA, alla stog och lyssnade på den där pappan. Snygg min där Ellen!

Vackra små skitungar

Bessan tyckte det blev kallt så hon badade inte :)

HA! härlig bild :D

OJOJ... Vingligt värre

Gustav och ankan

Ellen och bröderna Björklund

Mysiiiiiiiiiiigt

Gustavs speciallité. Som Stella kastade på honom sen

Kraaam

Min Ninja Tutle

Men var tog Eirik vägen??

"HÄR ÄR JAAAAG"

SKOLAVSLUTNINGSKVÄLLEN 08'



Ha en bra dag
// Anna


SKRIV KOMMENTARER!!



SKOLAVSLUTNINGEN!!

Idag har det varit skolavslutning och jag är bara så himla glad eftersom att det är sommarlov. Jag vaknade klockan 6 och gjorde mig i ordning på toan i typ 2 timmar. Sen gick jag till skolan  och när jag skulle sprínga till spårvagnen så tappade jag min klänning så att man såg typ hela min BH och det var jätte pinsamt. Och i skolan fick jag dra upp den typ hela tiden :( Vi gick till aulan där det var några som sjöng och pratade. Sen gick vi tillbaka till klassrummen och käkade lite tårta och glass. När vi hade fått våra "Glad Sommar" brev och sagt hej då till fröknarna så gick vi ut i korridoren och hade sommarlov!! Ellen, Stella, Bessan, Sanna och jag gick hem till Emelie och hade jätte roligt. När vi hade varit där och ätit lite donken mat gick vi hem till mig och så hämtade jag lite kläder för att sova över hos Stella. Så sen cyklade ´jag, Ellen Emelie och Stella ner till en liten "picknick" När vi väl hade hittat ett stääle så hade vi det rätt så trevligt faktiskt. Sen kom Bessan, Sanna, Hedvig, Gustav, Eirik, Wille och Noak dit oxå. Vi hade det jätte mysigt men tyvärr så kan jag inte ladda upp de bilder som jag tog för att min blogg är är typ helt CP ibland...
Aja...

HA ETT UNDERBART SOMMARLOV

ÖNSKAR ANNA AGARDH



SKRIV KOMMENTARER!!


SISTA DAN

Idag (måndag) är det den sista "riktiga" dan i skolan. Eller egentligen tycker jag att onsdag var det eftersom att i torsdags har vi bara städat och det ska vi göra idag oxå. Men i alla fall så längtar jag så otroligt mycket till imorgon.
Efter skolan ska jag åka in till stan med Emelie som jag gjorde igår. Men idag ska jag köpa varenda sak som jag tycker är snyggt istället för att bara tänka att jag kanske köpa den.
Sen glömde jag faktiskt skriva igår att när jag och Emelie var och shoppade så såg vi Amanda Jenssen och Daniel Karlsson. Det såg faktiskt ut som om dom var ett litet par. Vem vet? Jag och Emelie kanske tjänar miljoner kronor om vi skickar in bilden som vi tog på dom ;)

Helgen

I helgen har det hänt jätte mycket saker. 

I Fredags
var det ju nationaldag och vi gick inte i skolan :D Siri hade lärt sig att klättra i träd (Man kan se det på en bild här nere) Det började med att Ebba ringde mig på fredagen och sa kan inte vi sova över hos dig istället. Jag fattade ingenting och sedan sa hon: Har inte Erika pratat med dig. Och jag ba: VA!
Alltså skulle Erika komma hit. Men det gick inte att sova över hemma hos mig för att mormor och mofar var här och mamma och pappa skulle vara borta på kvällen. Så vi fick sova över hos Ebba istället. Jag åkte hem till Ebba och efter någon timme ringde Erika och sa att hon var på Alléparken. (Och för er som inte vet vem Erika är, så är det en tjej i vårat basketlag som har flyttat till finland.) Så jag och Ebba gick ner för att möta henne. Jag gömde mig medan och när dom gick förbi så skulle jag hoppa fram och skrämma dom. Det gick inte så bra men i alla fall blev jag glad och jag tror att hon blev ganska överaskad. Vi åkte och badade sen eftersom att det var fantastiskt bra "sol-och-bad-väder" Sen blev klockan mycket och vi åkte och hyrde en film. Vi tittade på filmen och sen gick vi och la oss :)

I Lördags
Vaknade jag av att jag och Erika låg på varandra. Sen åt vi lite frukost och vi var sedan tvugna att åka för att Ebba skulle till någon slags fallhoppningsplats. Så jag och Erika åkte hem till mig hämtade badkläder  och sen åkte vi ner och badade. Det var jätte skönt i vattnet och vi solade och badade flera gånger. När klockan blev mycket åkte vi tllbaka hem till mig och hoppade lite studsmatta och la upp bilderna som vi hade tagit. Sen kom Erikas mamma och hon åkte hem.

I Söndags
hade jag och Emelie bestämt att vi skulle åka och shoppa. Så jag åkte in till stan med henne och eftersom att hon fyllde år igår (lördags) så gav jag henne ett presentkort på Pashion. Hon köpte mycket saker för det och hon blev jätte glad. Vi gick runt på Söder och hon köpte saker typ hela tiden medans jag gick runt och köpte lite glassar, kakor och godis. Jag är så himla onyttig!!!! När vi tröttnade på söder (vilket vi gjorde rätt så fort) så åkte vi till hötoget. Men när alla affärer stängde där så åkte  vi hem. Vi tog ett litet kvällsdopp vid en nybygd brygga och det var 20 grader i vattnet så det var jätte skönt. Emelie åkte hem och jag satte mig ner framför datorn och bloggade lite.

Här kommer lite bilder


Siri i äppelträdet

Ni har väl sätt sånna där jätte små röda kryp som springer runt på stenar. Här är en fast lite större ;)

Erika och jag käkade lite pasta med pesto

Brr... Kallt tyckte Erika, Varmt tyckte jag

Kanonkulan!! (not)

Magplask :)


Ha det bra
//Anna

SKRIV KOMMENTARER!!



SKOLAVSLUTNING

Nu vill jag bara skriva att det faktiskt är tre dagar kvar till skolavslutningen :) Jag längtar som in i hellskotta. 
 





Åh. det här landstället skulle jag vilja ha...





SOMMAR

Jag vill bara skriva att jag bara längtar till sommaren. Jag tror att det kommer att bli en av de bästa somrarna. Men man får inte ha för stora förhoppningar. Det ska bli så himla kul att vara med de nya kompisarna jag har fått nu genom äppelviken. Jag ska fylla år, jag ska till mitt landställe, jag ska till andras landställen, jag ska spela lite tennis, jag ska bada och sola, jag ska på ABC och jag ska ta MASSOR MED BILDER!! Så nu måste jag lägga in några bilder från förra årets sommar ;)

image93
Åhh...... vad jag längtar!!!!
image94
Gröna Lund med 5C :)
image98

image95
Mmm.... HALLON

SKRIV KOMMENTARER NU IFALL NI NU TYCKER ATT JAG SKA HA BÅDE TEXT OCH BILDER


Tisdag 3/6

Idag har det varit en rätt så speciell dag faktiskt. Först var det skola som vanligt och idag fick vi sluta tidigare eftersom att det nya 6:orna kommer till skolan. Haha det sa bli så himla kul nästa år. I alla fall så åkte jag, Bessan, Emelie, Sanna och Ellen til stan. Vi låtsades att vi skulle till en speciell affär vid thorildsplan men sen satte vi en ögonbindel på Emelie och så gick vi in på bowling. Hon blev ganska glad och Ellen vann typ när vi körde. Men när vi hade kört klart gick vi in på ett kafe som hette bullen men dom hade inga bullar. Det tyckte jag var ganska kul faktiskt. Sen åkte vi hem och jag gick till avslutningsfesten för 6E på Solvik. Vi åt pizza och körde lite brännboll. När det var dax att gå så gick jag, Sanna och Susanna för att bada. Då ringde bågra killar och undrade var vi var och vi hade typ redan bestämt att vi skulle åka och bada tillsammans med som men vi sprang iväg utan dom, HAHA!!Men då tyckte jag lite synd om dom så jag gick och hämtade dom istället. Sen var det bara jag och en annan kille som doppade oss. Sanna och en annan kille doppade sig bara halvt. FEGT! Men sen var klockan kvart i när vi stod i badet och vi fick jätte bråttom till Desperate Housewives. Men vi fick skjuss av mamma så vi hann rätt så hyfsat :)
Ha det bra
//Anna ;)

SKRIV KOMMENTARER!!

Måndag 2/6

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Snacka om att jag längtar till sommarlovet. Men det är bara att stå ut i ungefär en vecka.  Jag och Hedvig gick ner till vattnet och hade det mo(u)sigt . Vi tog några bilder och så gick vi tillbaka. Sen var skolan slut och jag åkte iväg med min brorsa till fotbollen (plågsamt). Men när vi kom hem hade mamma köpt en avslutningsklänning som jag inte vet om jag ska ha. Det är en utan axelband och däremot är den lite för stor oxå. Men det är typ världen finaste klänning å andra sidan. Vad ska jag göra :S ?? Skriv kommentarer. Sen åt jag lite mat och nu sitter jag här vid datorn och bloggar lite ;)

image170
HeddoPeddo

image173
Snart trillar jag i... Plask

image175
ÖH... vad hände :O ???
image82
Siri

Söndag 1/6

Idag har jag inte gjort så himla mycket faktiskt. Jag skulle egentligen vara med Ebba men hon glömde att ringa och säga att hon var hos sin farmor. Och då var det försent att ringa till någon annan och fråga ifall någon ville göra nått. Så jag satte mig i solen och läste en bok som var jätte tråkig. Men när pappa och mamma kom hem från Bauhaus (vet inte riktigt hur det stavas) så åkte jag och pappa ner för att bada :) När vi hade badat la vi oss uppe på "land". Pappa somnade och jag tog lite kort (som jag inte har lagt in) Efter en stund la jag mig ner och solade. Och när vi väl låg där kom det värsta stora vågen så att det skvätte upp till oss och pappa vaknade och då ville vi inte vara kvar längre :D När jag kom hem så åt jag lite mat och sen åkte jag ner till ålstensängen och kom lite försent till våran basketavslutning. Där var vi en liten stund och sen önskade vi varndra en glad sommar pch så åkte jag och Ellen hem.
Ha det bra//
Anna
SKRIV KOMMENTARER!!

image83

image84

image85
HAHA... FlowerPower
image86

image88
HAHA... FlowerPower
image89
Zzz....
image90

image92
Moahahaha.... FlowerPower

RSS 2.0