Forever21

   
Jag har hittat lite snygga kläder på nätet. Allt är från forever21.com

Ha det bra

//Anna

Tisdag

På Tisdag efter skolan har ju jag sådär jobbigt som vanligt. Först gympa och sen basket. Men den här gången ska det bli jätte kul att spela basket för att vi ska möta 96:orna!!!!!! Kan ni tänka er något roligare. Men det roligaste var att det var de som antog utmaningen :) Om vi inte vinner så blir det väldigt pinsamt kan jag bara säga...
Ni får jätte gärna komma och titta
Tisdagen den 2:a december i Bromma Gymnasium klockan halv 8 till kvart i 9
Välkomna...


Ha det bra

//Anna

2009

Om 31 dagar, 29 minuter och 14 sekunder är det 2009!!!!



Ha det bra

//Anna


Ondskan

Nu har jag sett filmen ondskan med mamma. Riktigt hemsk var den faktiskt...



Ha det bra

//Anna

चाँद



Ha det bra

//Anna

Skor??


Vad tycker ni om de här skorna? Är de snygga?
Jag tycker att de är jättesnygga, men mamma tycker att jag redan har en massa skor och då säger jag att man kan inte ha för många... Ska jag köpa dem för alla julklappspengar som jag har tjänat ihop :S De kostar 420 kronor...

Ha det bra

//Anna

Photos by Tova

  
 

Ha det bra

//Anna

Julmarknad

Imorgon är det ju första advent och tror jag att jag ska åka till Ålstensgatan på julmarknaden :) Det ska bli jätte kul...
Emilia och stella ska stå där med sin klass och sälja lussebullar
 

Ha det bra

//Anna


17

Hedvig, nu tar du mig verkligen på nerverna!! Nu har du ju skrivit 17 kommentarer! Men bara så att du vet så tänker jag faktiskt inte skriva så många inlägg :P Bara 5 kanske om jag får tid...
Hur som helst så har jag vart på släktträff idag. Medan jag var där så var alla ålstenare i husby och spelade mot Tensta...  Jag tror att de vann :) 
 


Ha det bra


//Anna




Jippie

Nu har jag fått 2 kommentarer. Vilket betyder att det kommer att komma 2 inlägg alldeles snart :)
Idag ska Ellen vara hos mi hela kvällen. Det ska bli jätte mysigt.
Men först ska jag bara käka lite.
Skriver snart igen


Titta vilken söt bild!!

Ha det bra

//Anna


1 kommentar 1 inlägg

Nu är det faktiskt så här att det är bara en människa som har kommenterat min blogg. Så att därför så skriver jag bara ett inlägg nu.
Idag har det varit en ganska rolig dag. Vi började med ett SO-prov som gick hyffsat för mig. Sen slutade vi dagen med lite fika och lekar med klassen. Det var jätte mysigt. Jag gillar verkligen våran klass. Den är så rolig :D Sen följde jag med Paula in till stan där vi tittade på NKs julskyltning. När jag kom hem satt jag och kollade på filmer när jag var liten. HAHA, det var jätte roligt
Imorgon är det fredag och då blir det ännu roligare :)



Ha det bra

//Anna


Hedvig var på dåligt humör

Idag var Hedvig inte på så bra humör. Hon var sur på mig hela tiden. Jag hoppas bara att jag inte har gjort något, för att i sånna fall får hon säga det till mig...
Men jag älskar Hedvig och titta vilken fin bild jag ´hittade och som jag har som profilbild på facebook :)



Ha det bra

//Anna


PA

HAHA, har precis vart inne på PA. Shit vilken fjortishörna, jag föredrar Facebook istället!!

Ha det bra

//Anna


Pepparkakor

Hejsan svejsan. Det har inte varit så mycket blogg på senaste tiden. I fredags fyllde pappa år och jag var med Hedvig och Stella, men jag var som en värsta surpuppa för att jag var så himla trött, hehe. Igår var jag hos bessan, vi bakade pepparkakor, tittade på tv och var ute i snön. 
Nu står jag bara inte ut längre, det är bara 1 vecka till första advent!!! Det ska bli så mysigt att sätta upp allt julpynt!!


Ha det bra

//Anna


Tainted Love

Mitt bloggande har jag inte lyckats så himla bra med. Men idag har jag i alla fall varit inne i stan och handlat ett par tights på gina för 49:- och sen köpte jag presenter till pappa som fyller år imorgon. Jag har dessutom tittat igenom min lilla ekonomi som jag ska köpa lite julklappar för sen. Det ser INTE så jätte bra ut :S Annars har jag inte så mycket mer att berätta faktiskt.
Men här har vi en jätte bra låt tycker jag
Tainted Love med Soft Cell

Ha det bra

//Anna


Halvägs till en kamera

Nu har jag tjänat ihop halva den kamera som jag vill ha! Tänk vad många och fina bilder jag kan ta då. Jag ska ta foton hela tiden!!



Ha det bra

//Anna

FÖRSTA ADVENT OM 2 VECKOR!!

OM 36 DAGAR ÄR DET JU JULAFTON!! DET GÅR VERKLIGEN INTE ATT TÄNKA SIG!! JAG ÄLSKAR ATT GE PRESENTER OCH INTE MINST ATT FÅ. TÄNK VAD MYSIGT ATT SITTA OCH LYSSNA PÅ JULMUSIK, FIXA GRANEN, TITTA PÅ KALLE ANKA, KÖPA/FÅ PRESENTER, ALLA ADVENTSSTAKAR, ALLA LUSSEBULLAR, PEPPARKAKOR, KNÄCK, SITTA VID EN BRASA OCH HA TÄNDA LJUS. GUUUD, VAD MYSIGT!
OM 2 VECKOR ÄR DET 1:A ADVENT OCH MAN FÅR TA FRAM JULPYNT!!
SEN MELLADAGSREAN, JIPPIE!!


HA DET BRA

//ANNA



FalleBallePäronFjung

Felle, du är så himla rolig (så att jag bara måste skriva ett inlägg om dig)!!
Fina bilder tar du oxå...


Ha det bra

//Anna


LOTTNING

Idag bestämde vi vilka det vi skulle ge julklappar till.
Så här är det. Alla vi kompisar bestämde att vi bara skulle ge en person en present så att då tjänar vi ju pengar på det. Och då kan man ge den lite extra fin oxå :) Så idag bestämde alla att vi skulle dra lott om vem som man skulle ge till. Man får heller inte säga vem man fick (enligt Sanna).

Sanna och Hedvig på svenskan

Ha det bra

//Anna


TOM TITS

I onsdags var vi på Tom Tits med klassen. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara...














Hade inte så jätte roliga bilder, men men

Ha det bra

//Anna


Dagens Outfit :)


Linne: Cubus 30 kr (REA!)
Byxor: Cheap Monday 400 kr
Kofta: H&M (pris?)
Stövlar: Bianco Footwear 1000 kr

Ha det bra

//Anna


En dag med E S och H i Gamla Stan

Jag har aldrig skrattad så mycket i hela mitt liv! Jag, Emelie, Sanna och Hedvig var inne i gamla stan och fikade lite. Sen började vi göra grimarser som fiskar. Och gud vad kul vi hade. Det var till och med några som sa till oss för att vi skrattade för mcket. Jag spelade in men jag kan tyvärr inte lägga in filmer på datorn. Men jag kan lägga in bilder!!











Och efter att vi hade fikat tog i en liten sväng. Vi blev kissnödiga och vi sprang runt för att hitta ett ställe att kissa på. Det blev en skolgård :D Sen lekte jag och Sanna turister. Jag tyckte faktiskt att det giuck bra men det tyckte inte hon.


Ha det bra

//Anna


TYP 100 ÅR SEDAN

Det var ju hur längesen som helst som jag bloggade sist. Men nu kommer det ett par inlägg idag. Imorgon kan jag inte blogga så jag hoppas ni kan läsa det här imorgon oxå. På onsdag ska jag verkligen göra mitt bästa för att blogga.
Här är årets skolfoto i alla fall :)




Ha det bra

//Anna

SKIT POMMES FRITES

Jag har verkligen inte skrivit på hundra år nu. Men bara för det så ska skriva masser med inlägg sen, när jag kommer hem. Men jag tror faktiskt att jag ska åka in till stan. Jag har verkligen inte vart där på hundra år. Men jag har vart i gamla stan. Jag, hedvig, sanna och emelie. Kommer lägga upp bilder när jag kommer hem...


Ha det bra

//Anna


Basketmatch

Nu ska jag till en basketmatch och hedvig och stella ska också komma dit och titta :) Hoppas vi vinner håll tummarna allihopa!!

Ha det bra

//Anna


Scream

Åh, igår var det värsta roliga dagen. Först var det skola och det är ju ganska kul eftersom att vi bara har roliga ämnen på fredagar. Men efter skolan gick jag och hedvig till park och satt och tittade i skolkatalogen. Hedvig tog en prinsesstårta och jag tog en varm choklad. Vi satt där i säkert 2 timmar. Deras toalett är jätte fiin!!
Men sen åkte hedvig hem och jag skulle på träning. På träningen var felle oxå där och det passade bra att hon var där för att hedvig skull edit sen oxå. Sen gick vi hem till mig och jag duschade och gjorde mig iordning till vi skulle till stella och äta middag. Sen kom ellen till mig oxå. Men när vi öppnade dörren så stod sanna där utanför och tänkte skrämma oss. Det blev inte så lyckat precis. Men jag blev i alla fal glad. Sen kom vi hem till stella och vi åt jätte god tacos. Vi satt och snackade massa skit oxå och det var jätte jätte jätte roligt. När vi hade ätit kom några killar och vi satt och tittade på scream 3. Fy fan vad den var läskig. Jag satt och skakade. Men det var säkert bara för att de andra satt ocg skrek hela tiden.
Stella ville att vi skulle på en liten promenad oxå. Det var det som var läskigast. Det var alldeles mörkt och vi smsade ed hennes kusin som sa att det skulle komma och skrämma oss. Och gud vad det var läskigt! han hade en scream mask på sig och typ sprang mot bessan. Stackars henne!!!!! Åh.... vad det var hemskt men ändå kul. Sen gick jag, hedvig, noak och ellen mot spårvagnen och de andra gick hem till stella som skulle få skjuts.
jag tyckte i alla fall att det blev en lyckad dag och jag hade i alla fal skit kul.

Aja

Ha det bra

//Anna


Skolkatalogen

Åh, idag fick vi skolkatalogen och jag blev så jävla ful. t.o.m några 9:or sa det! Men det gjorde inte så mycket för att jag vet att jag blev ful. Men resten av alla mina kompisar blev fina :) Sanna sa verkligen hela tidan att hon var så himla ful (men hon blev jätte bra) men jag tycker nästan att hon ser ut så på varje foto som man tar. Sanna du får inte bli sur!! Men imorgon ska jag och hedvig i alla fall sitta på park och äta varsin prinsesstårta och titta i skolkatalogen :)



Ha det bra

//Anna


TUR


SOVMORGON

Guud så härligt. När klockan var ungefär 5 i 8 ringde det i telefonen. Det var någon från äppelviksskolan som sa att våran lärare hade blivit pappa och att lektionen blev inställd!! YES! Så nu sitter jag här framför datan och väntar på att hedvig ska komma. Hon var redan på väg till skolan när hon fick reda på det.

Ha det bra

//Anna


RSS 2.0