Bilder

Jag skrev inget inlägg igår så därför tänkte jag att jag skulle lägga in nästan alla bilder jag har tagit från torsdag-lördag


































HAHAHA, kan aldrig sluta skratta!!!!












De var de bilderna :)

Ha det bra

//Anna


Försöka-vara-glad-dagen

Idag har jag vart i skolan. Vi hade bara roliga lektioner idag :) Sen hade jag bestämt mig för att jag skulle försöka vara glad hela dan idag för att det var fredag. Det gick väl sådär. Efter skolan skulle jag göra någonting med Emelie men vi gick hem till Ellen istället. Sen hade jag träning. Det var väl det som har hänt idag  :)


Jag har bestämt att jag ska lägga upp en bild som ni aldrig har sett någongån varje gång jag har skrivit lite...

Ha det bra

//Anna


Vanlig dag

Idag har jag vart i skolan som vanligt. På lunchrasten gick vi ner till vattnet och badade. Det är faktiskt inte så kallt som man tror.
Aja, idag har jag ingen träning i alla fall vilket är väldigt skönt.
Ja, det var väl det ända jag hade och säga.



Ha det bra

//Anna


Träning

Nu har jag vart på träning. Vår tränare sa att det skulle anstränga oss lite mer på tisdagar men jag blev inte det minsta trött. AJA, snart ska jag gå upp och duscha. Oj då! jag skulle ju packa gjympapåsen oxå (jag får snart panik!) Men här kommer i alla fall några bilder från träningen








Hej då och god natt

Ha det bra

//Anna



Läxor

Snart ska jag på basket och innan hade jag tänkt att göra NO läxan. Men vi hade inga sockerbitar så det gick inte :( Fast i och för sig så är ju det ganska bra.
Nästan alla säger att jag inte har några bilder på min blogg. Men har faktiskt det!! Det är bara nu som jag inte har tagit så många bilder och därför lägger jag inte upp någon. Men idag på träningen ska jag faktiskt ta med mobilen och ta några bilder. Då kan ni få se hur det ser ut på våra träningar oxå :)

Ha det bra

//Anna


ABC med Simning

Nu hade jag tänkt att lägga upp alla (några) bilder som jag har tagit den senaste veckan (månaden).



Abc var hur roligt som helst och kommer att längta tillbaka hela året.

Puulan

En regning dag



Beyond Retro med Sanna



Bessan<3

Emelie och Bessan, HEHE

Stella - Den lilla klätterapan :)

Det var en mysig kväll

♥♥♥

Stella

Vi är på väg hem till Bess

Sanna ♥ Bagette (tror att det stavas så :P)

Pussar till de med Pussmunnar

:P

Hallon





Emelie är med i OS

Ellen är med i OS

Vi simmar med klassen



Lukas och Jesper, riktiga karlar som kan simma ända ut till flotten

Sanna

OJOJ, ta i´rå Runebo, det är inte så långt kvar!!


Så har det sett ut den senaste veckan...

Ha det bra

//Anna




Nyfiken??

Jag vet att jag inte har skrivit något på länge och att jag inte skriver så ofta. Men det händer faktiskt inte så mycket nu. Mer än att skolan är som vanligt och jag försöker faktiskt att skriva varje dag men jag orkar faktiskt inte. Men från och med nu ska jag ändra på det. Här och nu ska det bli två inlägg per dag!! Fast jag vet att det inte är så många som läser min blogg så kanske det kommer fler nyfikna läsare.

Ha det bra

//Anna



7 nya

Sorry, jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge men det är bara för att jag har verkligen inte orkat. Vi har ju börjat skolan igen och jag är verkligen så himla trött på eftermiddagarna. Men nu har jag bestämt i alla fall att jag ska skriva varje gång jag är inne på datorn. Men jag tycker faktiskt att det är ganska jobbigt att lägga in massa bilder, det tar så himla lång tiid! Nu har träningarna börjat oxå och vi har fått typ 7 nya i laget. Men snart ska jag gå in på facebook och bara ta det lugnt. Imorgon därimot ska jag till stan och handla med mamma och kanske stella. Jag måste handla sånna där tjockröjor. Sånna som är stickade :)

Ha det bra

//Anna


ABC

Hoppsan! Förlåt för att jag inte har skrivit ett enda inlägg sen jag var i skåne. Men det har vart för att jag först var på ABC och sen så har jag helt enkelt inte orkat. Jag orkar faktiskt inte heller lägga till några bilder från ABC för att det tar en sån himla lång tid att lägga upp dom!! Men jag tänkte kopiera det som lydia har skrivit på sin blogg, hehe

 Nu tänkte jag skriva lite om abc. Det har verkligen vart ett toppen läger. Vi är verkligen ett underbart gäng. Det har vart mycket skoj & bus. Blandat med allvar, svett & tårar. Det finns inga ord.

Vi kom fram på eftermiddagen på fredagen. V började med att äta lunch och ställa in grejerna i vårat rum. Sen var det stormöta där man fick veta lite regler, sin coach och en massa annat. På kvällen hade vi träning. Alla var jätte taggade och hade verkligen längtat efter den där dagen.

På lördag gick vi ner till stan på morgonen, jag köpte bara en tee från lindex, några andra tjejer köpte oxå den. ;) Sen vid 1 tror jag vi hade träning. Sen fick vi våra abc tröjor som alla får. Sen hade vi träning på kvällen från 8 till halv 10. Efter det åt vi nattmacka och sen skulle vi sova.

På söndagen kom Paula. Hon kom senare efter som hn fick en lille bror. Det var tre mot tre tunering, man blandar alla spelar i alla åldrar så att man är 5 eller 6 i varje lag. Jag kom i indiana pacers (vet ej hur det stavas). Sen fick vi veta lagen som vi skulle spela matcher i. Lakers och Celtics. Hela våran 95 grupp vart uppdelade i två lag, jag kom i Celtics. Så är det varje år. Vi vann 1/3 och då vann Lakers eftersom de hade vunnit 2/3 matcher. Kanske lite svårt att fatta men aja. ;) På kvällen hade vi träning igen.

På måndagen var det en händelserik dag. På morgonen hade vi träning. Då fick en tjej i mitt lag svårt att andas för att hon hade överansträngt sig lite så hon började hyperventilera, men det gick bra. Men hon vart sjuk och fick ligga i klassrummet hela dagen. Vid lunchen fick en annan tjej svårt att andas och vi trodde att det var för att hon ätit nötter men hon började oxå hyperventilera och var halvt svimmande hela tiden. Så hon fick åka till sjukhuset. Sen kom dom hem på kvällen och allt var bra egentligen. Hon hade haft lågt blodtryck. Vi skulle haft match på kvällen men den stälde dom in pgd av allt som hänt så vi fick titta på film fast sen gick vi och tittade på killarnas match.

Vi hade ´match på tisdagen, Lakers vann :( men det var bara för att vi hade inga avbytare för att 3 av våra andra spelare mådde inge bra :( Sen hade vi träning på kvällen igen. På onsdagen hände det inte så mycket förutom tränning och match som vi förlorade igen. Sen åkte vi till en hopp borg inne i västervik som var ganska tråkigt faktiskt. Men vi fick i alla fall varsin glass av våran tränare för att han jobbade där :) Sen gick vi till sporthallen och tittade på en match.

 På torsdagen hade vi match och den här gången vann vi :) "Äntligen!" Säger jag bara! Men det var så dåligt för att när vi spelade så kunde jessika inte få någon luft och sen sa ellen att hon inte kunde spela längre. Så då var det bara fem i deras lag som kunde spela. Men då tyckte tränaren att vi skulle gå ner till 4 spelare på planen men vi hade ju oxå fått köra med ingen avbytare!!! Så jäkla dåligt! Men vi vann i alla fall. På kvällen var det disco och cabare. Det var jätte kul. Sista kvällen. Snyft. Alla busade typ och höll på i varandras rum. Hehe, u 20 tjejernas rum var hur kul som helst. Allas madrasser låg i en hög i mitten. Det var knäckebröds smulor i allas sängar och det var toa papper upphängdda över allt och lindade runt madrasserna, haha ;)
Discot var hur kul som helst.

På fredagen var det allstar match och sen åkte vi hem. Nu är det 365 dagar till näst gång


Och till er som inte var med: stackare!!!

 
Ha det bra

//Anna


RSS 2.0