LÖRDAG!!!

I Lördags satte vi upp våran studsmatta. Alla grannar och kompisar blev förstås lite intresserade och kom dit och hoppade. Ellen var där och vi tog lite bilder ;)    Jag har oxå tagit världens bästa bild på min brorsas kompis (bild nr 2) Sen gick jag hem till Ellen. Där hade vi först lite fruktparty och sen gick vi över till Bessan där det var en annan liten fest. Men när vi var i hennes källare så kom det världens största spindel på väggen och jag blev förstås skit skraj!!! Så efter den upplevelsen tyckte jag att det inte var lika kul längre. Men jag och Ellen var ändå tvugna att gå och kissa med hennes hund. När vi var hemma hos Ellen tittade vi på tv och sen gick vi och la oss :) 
image21

image22

image23

image24

image26


image28

image29

image30

Tisdag

Idag har jag varit med Ellen. HIHI vi hade jätte kul. Först gjorde vi våran läxa och sen tog vi (massa) bilder. De som blev fula tog ellen bort :( sen var vi inne på datan... vi skulle egentligen ha joggat men vi orkade inte (segmaskar)image13
jag glömde att säga att ellen åt 5 mandariner när vi var hemma hos mig. Så nu kommer hon att bli lite dålig i magen (stackars henne) HIHI
image14
Blir man bättre på bild än ellen?!

image15
Miss Sunshine
image16
JAG ÄLSKAR DEN ÄR HÄR BILDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image17
Mysigt!!
image18
Våra namn är bara värda att rista in på ett skruttigt bananskal :(
image19
Nästa Tisdag<3


Förlåt

Förlåt Sanna


BILDER!!

Jag tycker att det är så många som skriver saker på bloggar så att jag ska nog lägga upp massa bilder istället ;)image4Lilla söta Emelie Apunge :)
image5Slå den om ni kan...
image16POFF! Attans oxå!
image31Jag är så glad att vi är kompisar igen!!! PUSS
image7StellaBella, SannaKanna , Emelie
image9Ebba ibland tror jag att du inte tänker på vad du gör, men du finns alltid där för mig, bästavän (A)
image10Paula, you rockar my world
image11Ellen, bilder med dig i timmar. KUL!
image14Åre 2008
image15Under ytan...

Hedvig

Hedvig, jag är så himla glad att du började här i äppelviken, förlåt för att jag tyckte att du dansade lite konstigt på det där discot!! Du är så himla lätt att prata med och du hjälper mig när "någon" har varit taskig. Vårat "hemliga" ställe längtar jag till nästan hela tiden, men jag längtar efter dig mest av alla.  

Hejsansvejsan

Tjenamittbena! Det här är min nya blogg... checka in vad som finns och skriv kommentarer!
PUSS & KRAM
/Anna Agardh


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0