Ingen svensk liten stad, men mycket svenskar

Imorse vaknade jag av att det regnade och dessutom var det ju julafton :D, JIPPIE!!!!
Sen fick vi varsin present.
Jag fick en Ipod, min brorsa fick ett nintendo DS och den andra brorsan fick en ben10 leksak som jag inte forstar mig pa.
Vi at frukost och sen gick vi in till "centrum". Jag maste hitta en present till min julklappastjej.
Senare (klockan 7) ska vi till ett par svenskar (som vi inte kanner) och partajja lite. Vi kanner ingen där!!!! aa.... titta jag kunde gora ett ä!!! åäö. Aaa... titta haha!!!
Jaja, hur som helst tycker jag att det blir lite pinsamt faktiskt.
Sen vill jag oxå påstå (haha, titta massa åå!!!) att jag inte har fått så många kommentarer på de senaste två veckorna. Ingen alls faktiskt(!)

Ha det bra

//Anna

The beach

Idag ska vi till stranden. Hittills ar det inte sa jattevarmt vilket ar skont. Men varmen kommer val lite senare antar jag...
Idag har jag oxa fatt veta att det bor en skitstor spindel pa varat tak. Benen ar som pinnar, vill hem!!!

Ha det bra

//Anna

HAHA, jippie!!

Antligen kan jag skiva lite. Det ar forsta gangen jag ar inne pa den har datorn. Jag kan i alla fall skriva nagra inlagg lite da och da. Men jag kan inte lagga in nagra bilder :( Men men, idag ska vi in till porto seguro. Det ska bli spannande. Ganska fint vader ar det i alla fall :) Maste kopa julklappar!! har inte hunnit kopa en enda!!!
Maste skynda mig nu

Ha det bra

//Anna


Luciia

Igår var det Lucia i skolan. Våran rektor hade sagt att 8:orna inte fick ha något luciatåg iår för att lucia var på en lördag. Men de hade ett hemligt luciatåg i alla fall. Men idag är det ju lucia och jag ska inte göra något speciellt idag...


Ha det bra

//Anna


NO TIME

För tillfället är jag ingen bra bloggare. Men jag har inte haft lite tid. I torsdags var jag lite barnvakt och i fredags åkte jag till mormor och morfar. Men idag blir det väl mina sista inlägg på länge. Efter det här ska jag spela basket och packa. Jag tror inte att jag hinner göra något med någon idag heller  :(


Ha det bra

//Anna


Wupsidaysie

Jag har visst inte skrivit på så lång tid. Men jag har inte haft så jätte mycket tid. Snart ska jag på träning.
Men i morse så berättade mamma att hon hade varit och handlat julklappar. På hemvägen glömde hon några på tunnelbanan eller spårvagnen. Hon ringde till SL och hörde ifall någon hade lämnat in den kanske. Men nej så var det inte. Det var presenter till mig och de var dyra. Det var två stycken som hon hade glömt. Ena kunde hon inte köpa igen. Jag har gått runt och tänkt på det här hela dan.
Men när jag ringde henne för några minuter sen så sa hon att de låg kvar på jobbet. Och gissa om jag blev glad. Så nu är allt bra igen!!!



Ha det bra

//Anna

Top Hedvig

Nu sitter jag i skolan och skriver om sommar som jag ska berätta om för klassen i 3 - 5 minuter. Det är jätte jobbigt!! Men om ungefär en timme så slutar vi. Då ska jag vara med hedvig!! Jag ska hjälpa henne med läxan och sen har jag bestämt från och med nu att vi ska se på Top Model cycle 11. Vi kanske ska till åkeshov och göra en sak oxå. Men jag tror faktiskt inte att det kommer att bli av. Men nu måste jag fortsätta med sommaren...

Ha det bra

//Anna

Var tog de vägen?

Varför är det ingen som kommenterar på den här bloggen!!! Jag har haft 11 besökare idag (inte så mycket men ändå) och ingen har skrivit en enda kommentar :( Det blir inga fler inlägg om man inte kommenterar.

Ha det bra

//Anna

Skansen i höstas


 Jag har så många snygga bilder jag har sen vi var på skansen i höstas...

Ha det bra

//Anna

Himmel



Ha det bra

//Anna

Glögg

Idag ska alla våra grannar komma till oss på lite glögg"party".
Sen ska jag på en basketmatch igen.  


Ha det bra

//Anna

Lycka



Ha det bra

//Anna

Matchen

Idag hade vi match. Vi skulle möta Norrköping. Vi ledde med 1 poäng och så fick vi en teknsisk foul för att våran tränare höll på att skrika på domaren hela tiden. De fick 2 straffkast och satte ena så att det blev förlängning. I förlängningen förlorade vi med 4 poäng. Jätte tråkigt!!
Men men, man måste ju förlora någon gång oxå

Ha det bra

//Anna

Emilia


Snart blir du tonåring!!! Förlåt men jag tror inte att jag kommer att hinna köpa en present till födelsedag. Men jag kan köpa något lite senare, efter jul...

Ha det bra

//Anna


Peppisar

Idag har jag hunnit med att både baka pepparkakor och gjort klart en egen liten julkalender (sånt som jag gör varje år).
I skolan har det varit en härlig dag. Halva klassen var sjuka var idag igen...



Ha det bra

//Anna

Krossad

Åhh... igår på matchen så skulle jag leta efter min väska bland allas jackor, så råkade jag trampa på en jacka. Jag hörde hur det bara krossades i fickan. Hon som ägde jackan tog ut det som låg i jackan. Och gissa vad det var hon tog fram, hennes Ipod!!! Hela skärmen var helt krossad!! Åh, shit vad jag kände mig dum. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt men det räckte liksom inte. Hon måste ju ha blivit jätte ledsen. Men hon sa att hon skulle få en ny i julklapp, men vem vet hon kanske bara sa så för jag inte skulle bli ledsen. Men om hon får det så ska jag i alla fall köpa ett ipodfodral till henne i present :)

Ha det bra

//Anna

Skön Dag...

Idag var ungefär hälften av alla i klassen sjuka så att jag hängt rund med hedvig alice väldigt mycket idag. De sist lektionerna hade vi UB :) Det har alltså varit en väldigt skön dag idag...
Och imorgon är det fredag allihopa!!
Nu ska jag göra min engelskaläxa och snart ska jag gå på träningen


Ha det bra

//Anna

Bloggen :)

Det går faktiskt ganska bra för min blogg just nu :) Jag skriver ju nästan varje dag. Och jag går in på blogg.se före facebook!!

Hur som helst så måste jag gå nu för at jag ska hinna med spårvagnen

Ha det bra

//Anna

Ont in my fots

Nu ska jag iväg och titta på en basketmatch där mina gamla tränare ska spela. Det är Alvik mot Lidingö, hehe. It´s bitchtime!! ;)
Hur som helst har jag gått en hel dag med mina nya skor idag. Gissa om jag har ont i mina fötter. Jag kan knappt gå! Det blir nog ingen användning med dom på ett litet tag. Det har varit ungefär 15 stycken som har sagt att de var snygga :)


Ha det bra

//Anna

1 december

Nu är det ju December och man får öppna alla luckor och titta på julkalendern. Vad tycker ni om den? Jag tror faktiskt att den kan vara ganska bra ;) Jag har haft en bra 1:a december dag men om bara 24 dagar är det julafton! OJOJ, eftersom att jag kpte de där skorna idag så måste jag tjäna ihop massa pengar till julklappar oxå... aaa... jag vet inteom jag klarar det :S


Ha det bra

//Anna


Äntligen!!!

Idag var jag inne i stan med Emilia och Bessan. Och äntligen har jag köpt de där skorna som jag har velat ha!!! Bessan köpte nästan likadana och de var oxå fina...
Jag kommer att ha de på Onsdag tror jag så att ni får se då :)















Ha det bra

//Anna


RSS 2.0