Söndag

Det har gått så himla bra i helgen. Vi vann våra två första matcher men idag skulle vi möta ett bra lag så jag var lite nervös faktiskt. Hur som helst så fick jag spala ganska mycket idag faktiskt. Igår bytte min tränare ut mig hela tiden men nu bytte han in mig :D När det var 53 sekunder kvar stod det lika och dom hade straffkast. Hon satte en och missade andra. Så var det våran boll och Natta gjorde ett mål. Alla blev jätte glada och det blev jätte stressat. När det var elva sekunder var det vårat inkast och vi kände att vi inte kunde förlora och det gjorde vi inte heller!!!!
Jag är så glad. Så snart funderar jag på att åka in till stan och shoppa med någon.



Ha det bra

//Anna


Lördag

På Lördagen hade vi match klockan halv 12 och den spelade vi mot Solna. Vi vann den :)
Sen kom Ebba och vi åkte till nästa match som var mot Lidingö. Den vann vi oxå!! Sen sov Ebba skulle över hos mig och det var hur mysigt som helst. Vi såg på en film och sen sov vi i soffan och det var jätte mysigt



Ha det bra

//Anna


Fredag

Nu är det 4 som har skrivit kommentarer under helgen. Alltså 4 inlägg. Den här helgen har verkligen vart bra. Fredags skulle vi hem till Leo men det blev lite misslyckat så det slutade med lite prat.



Ha det bra

//Anna


UB

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu! Idag har jag vart i skolan och haft en vanlig dag. Hedvig var på lite flumhumör och de sista timmarna hade vi Ulla-Britt. Snart börjar Top Model så jag hinner inte skriva ett till inlägg för att jag måste göra iordning lite mellis oxå

Eftersom att jag inte orkar lägga upp någon bild så lägger jag upp Rihannas musikvideo som är ganska lebbig faktiskt, men riktigt bra!!


Ha det bra

//Anna


HEEEDVIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!

GUD, vad du e jobbig Hedvig!!! Men har du tänkt på att du aldrig kan tvinga mig att skriva alla de dära inläggen. Jag kommer bara skriva 3 eller 4! HA! så det så, PUNKT SLUT.
Nu är det bara 89 dagar kvar till julafton!! Jag önskar mig kläder och en systemkamera!! Jag vill nog bli fotograf när jag blir stor. Det verkar vara så himla kul!! Men man kan ju inte bli allt man vill vara.







Ha det bra

//Anna


Klockan 4

Snart börjar Top Model 4 på tv3. Snart ska jag gå och titta. Men eftersom att Hedvig har skrivit ett par kommenterer så måste jag skriva lite. Jag bara älskar Top Model!!!!! Sen ikväll kommer ju Top Model 10 oxå. Så då får jag skynda mig från träningen som slutar klockan halv 8! Emilia ville berätta vem det är som vinner men om hon skulle gjort det så skulle jag aldrig pratat med henne mer!!! För det är ju det som är poängen med det hela

 
Wanna be on Top!

Ha det bra

//Anna


En annan del av världen

Nu vill jag bara åka utomlands. När sverige är som tråkigast och det är mörkt och kallt så skulle det vara så mysigt att sitta i en solstol och sola och dricka en drink. Ah...

 

Ha det bra

//Anna


Kläder

Jag måste bara berätta att man aldrig kan få för mycket kläder. Jag har tittat igenom lite tidningar och har faktiskt hittat lite saker. Men man vill inte ha samma saker som de andra. Så på H&M och Gina ska jag aldrig mer handla om det inte strumpbyxer eller underkläder.



Ha det bra

//Anna


Eftersom...

...att min "gulliga" lilla Hedvig har skrivit 4 nya kommentarer så måste jag ju skriva 4 inlägg, AGRHH...
Men nu är det så. Idag har det vart en ganska vanlig dag i skolan. Vi har fått reda på att på måndag ska vi ta skolfoto. Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Aja, det löser sig väl.
Jag, Sanna och Hedvig har oxå kommit på att vi hatar en speciell person som säger massa taskiga saker till Sanna hela tiden.
Eftersom att det bara är Hedvig som kommenterar hela tiden så blir jag ganska irriterad!!! Så skriv massa kommentarer nuuuu!!!!!



Ha det bra

//Anna


Söndag

I söndags vaknade jag klockan 9 hos Stella. Vi gjorde iordning oss och utan att jag visste om det så skulle vi till Skansen :)
Först tänkte jag att det kommer nog att bli ganska tråkigt men jag trodde helt fel!! Jag har inte haft så kul på länge alltså. Vi tog massor med bilder och såg massa djur. Sen gick jag och Emelie på Träning :)













Ha det bra

//Anna




Lördag

I lördags var jag inne och shoppade med Emelie. Vi hade det jätte kul!!! Vi hittade ett par jätte mysiga tofflor men vi köpte dom inte :) Efter det gick vi hem till Stella. Där var alla fina rosenknoppar. Sen kom Gustav, Eiirik och Wille oxå. Sen sov i över där och vi hade det jätte mysigt!











Ha det bra

//Anna


Fredag

Eftersom att det har kommit 3 st nya kommentarer på bloggen så blir det 3 nya inlägg :)
Så jag börjar att skriva om helgen. I Fredags var jag först i skolan. Det var väl en bra dag där. På eftermiddan åkte jag hem och sen gick jag på träning. När träningen var slut gick jag till Bessan. När vi var vid video butiken ´träffade vi två äckliga killar. De mobbade två oskyldiga töser. Så vi har pratat om de här och nu ska vi se till att aldrig mer se dom igen. Vi tittade på en film som hette Flightplan tror jag. Den var ganska bra faktiskt. Lite panik i slutet bara hehe :)








Ha det bra

//Anna

Stan

Åh...
Jag har bestämt att snart ska jag till stan och köpa massa bra grejer. Typ som skor, kjol, tröjor och massa sånt där skit som är nödvändigt.
Men kom ihåg att ju mer kommentarer ju mer inlägg. Om du skriver en kommentar nu så kommer det att komma ett nytt inlägg snart ;)



Ha det bra

//Anna


I semi

Eftersom att jag inte har skrivit så många inlägg så får väl jag ta och skriva ett till nu. Jag har inte så mycket. Jag kan berätta att i Blackebergscupen kom vi till semifinal och förlorade med 1 poäng!!!! Men sånt händer och det är bara att ta nya tag. Om två helger ska vi spela våran första seriematch och det ska bli så spännande :) Man får gärna vara med och stödja!!!
 




Ha det bra

//Anna


Längesen

Ja, det var ganska längesen jag skrev ett inlägg. Efter ett tag kom jag på att för varje kommentar blir det ett nytt inlägg. Vad tycks? Okej jag vet att jag inte är någon trogen bloggare men jag ska försöka. Fast i helgen har jag verkligen inte kunnat skriva. Först har jag haft basket matcher och i måndags vet jag inte riktigt vad jag gjorde. På tisdagar hinner jag verkligen inte att skriva. Imorgon har vi prov+4 andra läxor till de två närmaste dagarna. Så jag måste göra det nu!
Aja, ska försöka skriva mera och ägna lite mer tid åt min braiga (inte) blogg



Ha det bra

//Anna


Torsdag

Idag har jag vart med Hedvig och Sanna på eftermiddagen. Först bakade vi lite och sen satt vi och tittade på film. Sanna gick till dansen och jag och Hedvig studsade  på studsmattan. Det var typ hundra år sen jag gjorde det och jag har kommit på att det är roligare än vad man tror :D Sen drog Hedvig oxå hem och då gjorde jag läxan och sen satt jag och tittade på top model och sen tittar/de jag på Heroes. Imorgon börjar ja gklocken 20 över 10 och det är sååååååååå himla skönt!!

Ha det bra

//Anna


Fre&Lör

I fredags åkte först jag och Emelie hem till mig. Sen skjutsade jag hem henne ich sen åkte jag till basketen. Efter basketen åkte jag till Gustav med Emelie och Stella. Sen drog jag och Emelie hem till henne och så sov jag över där.
Det var verkligen hur mysigt som helst!!!
På lördagen så var kom Stella hem till mig och vi sydde kjolar. Sen sov hon över här hos mig.












Jag vill bara säga att min dator är jätte seg just nu och det tar verkligen hur lång tid för mig att ladda upp massa bilder. Jag har verkligen inte så mycket tid!! Det här inlägget tog typ över 20 minuter för mig att göra. Så jag orkar nästen inte lägga in så mycket...
Aja, som tröst sitter jag och lyssnar på musik :)

Ha det bra

//Anna


Tisdag 2/9

I tisdag var jag innen i stan igen. Men den här gången var jag inne med Hedvig och Emelie :)
Vi hade jätte skoj (speciellt inne på H&M, hehe)










HAHA, älskar dig Emelie!!!














HAHA, ja det var den tisdagen...

Ha det bra

//Anna

PS. skriv kommentarer nu!!!


Måndagen 1/9

Efter skolan på måndagen åkte jag in till stan med Bessan och Emma. Vi gick på espresso house och Bessan köpte en frappini (vet ej hur det stavas) det var första gången jag fick smaka och det var jätte gott!! Jag köpte ingen då för jag hade inga pengar, hehe :P
Här kommer lite bilder :)



Va glad heddo!!!

Gud vad tråkig du e

En Kickijunior :) Men vänta lite här! Ser ni killen i bakrunden. Han kanske snor något ur väskan :S

Jag i rosa glasögon? Hehe, inte en speciell vacker syn...

Ha det bra

//Anna



LÄS! VIKTIGT!!

LÄS! LÄS! LÄS!
Även om du inte orkat läsa det här så är det nästan ett måste.
Jag har fått mycket klagomål på att jag inte skriver så mycket.
Men för att jag ska skriva massa inlägg om dagen så gäller det att ni skriver kommentarer.
Utan de blir ju bloggen nästan helt meningslös!!!
Så skriv kommentarer nu så att ni att ni får blåser på händerna!!!!!!!

Ha det bra//

Anna


Glaaad :D

Nu sitter jag är på svenskan och skriver detta inlägg. Jag måste bara skriva att jag är så duktig!! Jag är klar med alla uppgifter!!! Åh... jag är så himla glad :) Jag brukar ju alltid typ vara sist med allt men nu är jag en av de första. Så snart ska jag gå in på facebook. Åh... Jag är så glad. Det kommer vara en av de gladaste dagarna i mitt liv tror jag  :D Jag är så himla glaaaad!!!

Ha det bra

//Anna


RSS 2.0